bloggpaus!

Hej min fina!
Har precis vaknat och ska börja fixa mig till skolan. Men jag tänkte slänga in ett inlägg till er förrst, dock så kommer det nog vara det sista inlägget på ett tag. Eftersom att jag hade tänkt ta en liten paus från bloggen. Jag har så mycket i mitt liv just nu så jag känner att jag inte riktigt hinner med bloggen. Så jag kommer börja blogga igen då jag har tid att lägga ner på bloggen så att det blir bra uppdatering och ordentliga inlägg. Har ingen aning hur länge jag kommer vara borta, kanske blir ett par dagar eller ett par veckor. Men jag kommer iallfall börja blogga igen innan sommarn. Men nu måste jag skynda mig.
Puss på er!!!
image description
Fanny

träna!

Nu drar jag ut och springer!
Senare ska jag även möta upp Rebbe och kolla på Tyresös damlagsmatch.
vi hörs. Kyssssss
duckfaceeeeee
Fanny

uppdatering!

Hej alla underbara!
Jag vet att jag inte bloggade nåt iggår, ledsen för det ! Men såg att Nicole iallfall hade slängt in  ett litet inlägg.
Hade en underbar dag igår. Var som ni förstår med bästa Nicole igår. Hon kom och supisade mig på morgonen, så jag fixade mig och så, sen gick vi till coop och köpte med oss lite hallon. Sen åkte vi hem till henne och gjorde iskaffe och tog med oss det ch satte oss ute på en brygga i solen och myste med hallon och kaffe. Det var helt underbart. Senare så tog jag bussen och mötte upp Hanna, vi åkte in till stan och shoppade lite och så. Fick med mig lite småsaker hem. Sen så mötte vi upp massa folk i skrubba och grillade där hela kvällen. Jättemysigt!
Sem skulle jag ha laggat hos Hanna men det blev inte så. Malin och Anton erjöd sig också att jag kunde sova hos dom,, gulliga dom är, fast jag avstod. Så jag slaggade hemma.
Nu har jag precis käkat frukost framför ett par avsnitt av The OC, och jag funderar på att gå ut och träna nu.. men vi får se. Kanske tar det ikväll istället. annars så har jag inga speciella planer för dagen ännu.
Men vi hörs sen. Puss!
Har massa fina bilder från igår, men just nu får nu nöjja er med en gammal bild!
Kan lägga upp de andra senare.
Fanny

Hej!!

Hej alla Fanny's läsare!!! Hur mår ni idag?? :D jag mår bra tack för ni frågar.
Kom nyss hem till Fanny, hon blev lite överaskad för jag kom så plötsligt hahha hade vart och köpt mjölk..random.
Fanny fixar sig sen ska vi hem till mig och sola,fika osv sen vid typ 3 kommer Nicole till mig där fanny också kommer va så ska vi fixa oss sen vid 5 ska jag och Nicole till Elin på fezzzt! Fanny ska grilla i skrubba med malin och alla sen ska hon förmodligen sova hos Hanna!!!
// Nicole!

-


Godnatt!

Har masa roliga planer för imorgon så jag måste sova nu. Bjuder på ett par bilder från dagen. Puss på er!


18/5-2012

Hej mina fina! Jag försökte blogga imorse men såklart så ville inlägget inte publiceras, usch är då trött på blogg.se! Men aja, jag har iallafall haft en underbar dag. Malin slaggade som ni vet hos mig igår. Mys. Idag så åkte vi in till stan typ vid tolv, kollad i lite affärer och så, sen träffade vi Nicole och Nicole. Så vi chillade runt lite. Sen mötte vi även upp Jesper. Vi gick gick omkring i stan, lunchade, snackade, hängde i kungsan, shoppade osv. Jättekul! Dock så tror jag inte Jesper tyckte det var så kul när vi drog med honom in i massa klädaffärer hehe.. Sen runt fem så drog Jesper hem och vi åkte hem till mig. Vi skulle ju ha grillat med lite grabbs men det blev inte av. Så vi fyra drog hem till Nicole istället som bor precis vid havet och hade tjejmys där! Grillade, gosade med hennes hudar och satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Världens finaste tjejer det där! Men vi hörs och förlåt för att bloggen är så tråkig just bu men jag har verkligen ingen inspiration. Puss


Sleepy..

Tänke bara slänga in ett inlägg innan jag somnar. Vet at det har varit ganska tråkig bloggning idag, hoppas at jag har lite roligare inlägg att bjuda på imorgon. Planerna är iallfall att jag och Malin ska dra in ill stan och träffa Jesper, ska bli skitkul! Sen kanske vi också träffar icole och Nicole ett tag där. Senare mot kvällen så ska vi dra ihop lite folk och åka iäg och grilla vid vattnet och sen kanske det blir slagg med någon. Vi får väl se! MEn det kommer iallfall bli grym. Hörs då. GODNATT!
Kysssssssssssssssss

slagg med älskling!

Hej babes!
Mår mycket bättre nu, så det är grymt! Dagen har jag spenderat med att göra massa nödvändiga saker typ som, städa hela huset, tvätta, skriva en lång jävla uppsats, läst en bok till skolan, duscha, raka benen osv. Men jag har också hunnit med lite onödiga saker typ droga OC, sovaaaaaaaaaaa och sova haha!
Senare så kom Malin hit och man kan väl säga att hon praktiskt taget räddade min dag.
Var har bara myst och njutit av varandras närvaro. Vi åt grillat till midag, super gott! Sen så åkte vi och hyrde en film och köpe lite mys. Sen så ha vi bara tjockat oss framför film och dator hela kvällen. Usch, får lite ångest att jag har ätit godis, känner för at gå u och räna och bränna bort allt. Men det är nog ingen bra ide kl halv tre på natten.. Hor dock inga bilder at bjuda på, har liksom glömt bort lite att det finns något som kallas kamera haha. Men ni kan få en fin arkivbild på oss två. Puss och hej lever pastej!
Fanny

Right now- frukost och plugg

Kesella med bär, apelsin juice och skriva klart Ergonomi uppsatsens som ska vara inne imorgon!


Tummen ner:(

Godmorgon!
Ledsen för att jag inte bloggade mer igår, men mådde sjukt illa så jag gick och la mig tidigt.Jag lyckdes ialfall överleva moppekursen igår. Just nu skulle jag egentligen varit påväg till min träning, men istället ligger jag nerbäddad i sängen och är sjuk. Asså får typ damp, varför ska jag bli sjuk just nu när det är helg och allt.Har massa planer om jag verklgen inte får missa, asså fyfan måste bli frisk typ nu:((Men vi får väll se hur allt blir, nu vet ni att jag lever iallfall. V hörs senare idag.
Puss&Kram
Tänker inte bjuda på några bilder på mig själv just nu, ser ut som ett helvete... ni ska vara glada att nu slipper se mig hahaha. Blir en gammmmmal arkivbild ist!
Fanny

Sjuk:(

Hejhej
Friidrottsdagen gick väll rätt bra, var otroligt seg i kroppen bara. Vi slutade typ halv 2. Sen skjutsade Malin hem mig. När jag kom hem så la jag mig i sängen och typ dog i en timma. Mår skitdåligt, har typ blivit sjuk eller nåt. Sen bytte jag om och stressade iväg mot bussen. Ja, nu sitter jag här påväg mot moppekursen. Kommer typ svimma, vill bara hem och sova. Men måste man så måste man. Vi hörs när jag är hemma. Hoppas jag mår lite bättre då iallafall. Kyssen.


Taggataggatagga

Tjaaaaaaa! Sitter i Malins bil påväg till IP. Taggar till idrottsdagen nurååå! Önska mig lycka till, puss!


godnatt♥

Ska sova nu. Säger godnatt med lite grymma låtar som jag lyssnar på just nu.Bloggar mer imorgon. Godnatt!
osvosv
Fanny

Sunshine!

Var med klassen på bryggan i slottparken i skolan idag, så tog lite heta bilder till er, grrrrrrrymt va? :D
Sista bilden jag bjuder på är Emelies Jeans upphängda i en lampa, och jag man kan ju undra ur dom hamnade där... Det var efter att jag och Johanna hade slitit av henne kläderna och puttat i henne i vattnet hehe, som någon av killarna tog henne byxor och stack iväg med dom. Så emelie fick gå i trosor och påvägen tillbaka mot skolan så hittade vi dp hänfades i en lampa. Ganska kul om du frågar mig, men Emelie var inte lika glad hahaha. Dock så har jag inga roliga bilder från när vi puttade  Emelie, filmade det istället..
Fanny

15/5-2012♥

Hej mina finaste!
Har inte hunnit blogga tidigare idag, förlåt för det.Var i skolan idag.. oväntat va? Fast naej inte direkt.
Sen efter skolan mötte jag upp mami och vi åkte och handlade lite och så. Sen åkte vi hem och åt middag. sen åkte jag iväg på fotbollsträning, och nu är jag hemma och har precis duschat.
Ligger i sängen och chattar lite och så.. Imorgon så har vi idrottsdag med skolan. Vi ska typ spring 800m, stöta kula, kasta spjut, höjdhopp, längdhopp, springa 100m, staffetter, osv. Ganska taggad, fast lite nervös... måste fan vinna 800m i år, satsa! haha. Blogg you later. Puss!
bjudarn..
Fanny

Godnatt och sov gott alla fina människors! Vi hörs bättre imorgon. Kyss.


Träning nuuu!

Tjatja, taggar till träning nu. Vi hörs ikväll. Posssssssssss
Fanny

Moppekurs!

Hej sötnosar! Just nu sitter jag och lyssnar på musik på bussen påväg mot moppekursen. Vet knappt vart den ligger och så men vi får väl hoppas att det går bra. Senare ska jag iväg på träning. Men vi hörs sen. Puss! ❤


dagens


godnatt.

Nu har jag fått klart den där jävla uppsatsen. Är sjut trött så det får bli som det blir. Nu ska jag iallfall sova. Imorgon är det skola, sen moppekurs och sen träning. Fulltupp. Men godnatt på er. Puss!
image description

Fanny

justin biebers nya! ♥

Vad tycker ni?
Fanny

back on track!♥

Hej mina underbara!
Som ni antagligen har märkt så har jag tagit en liten paus från bloggen under helgen, kände verkligen att jag behövde det. Men nu är jag back on track igen. Kan iallfall berätta lite kortfattat om min helg.
I fredags så var det ju sista dagen på praoen, jättetråkigt! Fast jag har blivit erbjuden att jobba där mer så det är ingen fara. Efter praoen så tog jag tuben från medis där jag jobbade till slussen. Där träffade jag upp Jennie, Carro och Emelie, senare så kom det också några andra supergulliga tjejor. Vi hängde utan för snyggaste One directions studio i hopp pm att få se dom.. och det gjorde vi tillslut efter ett antal timmar! Asså det är helt sjukt vad snygga dom är, blev typ kär! Vi var helt överlyckliga! Senare så drog jag iallfall vidare för att möta upp Malin och kolla på hennes sånguppvisning. Hon var verkligen grym, hon sjunger så otroligt vackert. Efter det så träffade jag också bästaste Hanna. Vi hyrde världens äckligaste skräckfilm och köpte med oss lite mys till kvällen.. Sen så åkte vi hem till mig och hade filmkväll, supermysigt! Dock så var det den vidrigaste filmen jag har sett, som opererade typ ihop folk till en lång männskling turenfoting, usch.

I lördags så chillade jag med Hanna heöa förmiddan kollade på film och så. Sen runt tre så tog jag bussen och mötte upp Rebbe. Vi shoppade lite småsaker, promenerade runt och snackade och sen så köpte vi med oss film och godis till kvällen. Sen så åkte vi vidare hem till mig. Där vi satte på en film och fixade våra naglar, sen käkade vi middag med min familj, sen fick vi för oss att vi skulle ta hål i örat på mig s det gjorde vi, sen drog vi iväg till en fotblossplan och spelade lite fotboll sen gick vi hem till mig och åt godis och kollade på tjejfilm resten av kvällen och somnade väl runt tre. Super härlig kväll med världens finaste!

Idag så kom Emelie och ringde på och väckte mig och Rebbe runt tio haha. Vi fixkade henne och hon lånade lite snygga kläder och så för att hon skulle iväg på nånting. Sen så gick Rebbe och jag och gjorde frukost och satt oss och åt ute i solen. Sen la vi oss i sängen framför en film. Sen så drog hon vidare. Senare på dan så kom Emelie hit igen, vi satte oss och var duktiga och pluggade. Sen så drog vi ut på en lång powerwalk! Och så satte vi oss på en brygga och snackade om alla våra girlproblems haha. Senare s åt vi grilla till middag. Efter det s drog hon hem och jag drog ut på ett hårt träningspass. Och nu så sitter jag här nyduschade i sängen och skriver en jobbig uppsats som ska vara inlämnad imorgon. Aja, har haft en underbar helg iallfall och nu är jag tillbaka på bloggandet igen. Men dock så fungerar det inte att ladda över några bilder just nu så ni får det i att annat inlägg. Puss!

dagens


dagens


dagens


M.Å.S.T.E.S.O.V.A

Ahhhhhjag blir galen på mig själv! HUr lyckas jag alltid stanna uppe alldeles för länge, typ 4 timmars sömn den hä natten också.. inte okej! Men aja som ni förstår så måste jag sova nu, har massor att göra imorgon och resten av helgen för den delen med. Men jag berättar om alla planer imorgon. GODNATT. puss

drick den!

HAHAHAHA mangemakers nya låt, vad tycker ni?
Fanny

bad update..♥

Hej babes!
Vet att jag suger på det här med att blogga just nu men har fullt upp, kommer bli bättre snart så ni får stå ut med det ett tag. Varit och jobbat idag, det var jättekul som vanligt. Sissta dagen på PRAOEN imorgon, usch inte kul vill ju vara kvar. Älskar det här stället, och kommer sakna som jag jobbar med skit mycket:(
Lunchade med pappa och Anna idag också, henne har jag inte täffat på evighetr så det var kul!
Annars har jag bara stressat runt som vanligt, pluggat träna osv.
Men nu ska jag iallfall ta en lång varm dusch efter en kall träning ute i regnet.
Puss på er alla!
image description
Bjuder på en gammal bild.. rakt hår!
Fanny

dagens


update

Hej mina fina!
Just nu ligger jag i sängen och chattar och kollar på The OC.
Idag har jag varit diktig, har både sädat hela huset och kört ett hår träningspass, så det känns bra.
Nu har jag precis duschat också. Ska starx sova, upp tidigt och jobba imorgon som vanligt.
Men vi hörs. Pusspuss!
image description
Im gonna smile because I deserve to.
Fanny

Skulle publicerats tidigare idag, men blogg.se fuckade upp sig som vanligt..!

Hejhej, kom precis hem från jobbet. Sitter och kollar på ett avsnitt av OC. Ska snart börja städa -.-' var ju somsagt och lunchade med Johanna idag. Vi åt på ett supermysigt café i skrapan. Vi såg också Eric Segerstedt från EMD där inne, sjukt snygg! Haha.. Senare ska jag ut och träna. Men vi hörd ikväll. Kyssen.


dagens


Niondemajtvåtusentolv ❤

Godmorgon mina fina! Är på jobbet just nu. Har precis ställt i ordning alla lokaler till dagen, och just nu sitter jag i receptionen, väldigt intressant right? Är redan helt slut, inte många timmars sömn inatt heller, men Aja jag överlever.. Idag ska jag iallafall luncha med Johanna, för hon praoar också i stan. Så det ska bli supermysigt! Ska kanske också träffa Hanna en snabbis också men vi får se hur det blir.. Annars ska jag inte göra nåt kul, ska städa hela huset och sen ska jag väl ut och träna som vanligt. Bloggar mer senare, puss på er!


vinst!

Hej sötnosar!
Hoppade över lunchrasten idag och sen så hade jag det väldigt stressigt till min match å därför hann jag inte blogga tidigare. Nu har jag iallfall precis tagit ett bad och ska lägga mig i sängen och somna framför The OC, mys!
Matchen gick ganska bra, vi vann med 1-0, obesegrade i år, leder serien, så det är chill!
Dock så var det en skitddålig plan, gick knappt att spela.. men annars var det grrrrrrymt, haha.
Men vi hörs imorgon, PussPuss
Tummen upp!
Fanny

dagens


Åttondemajtvåtusentolv ❤

Hej allihopa, eller godmorgon till er som precis har vaknat.. Själv har varit vaken sen fem. Min morgon har verkligen varit kaos, men nu är jag iallfall på jobbet! Senare idag har jag match, ska bli skitkul, tagga! Fast är sjukt trött så.. 5timmars sömn+match=ingen bra kombination.. Haha. Aja bloggar senare när jag har lunch. kyssssss!


Sovaaaaaaaaaaa!!

Nu är jag hemma från träningen. Ska duscha och sen sova.. Upp tidigt som vanligt imorgon. Men vi hörs. Puss på er, ledsen för att bloggen är så tråkig just nu. Godnatt ❤


Träning..

Drar på fotbollsträning nu, fett med otaggad men vi köttar ändåååå!
Blggar förhoppningsvis när jag kommer hem, puss!
image description

Fanny

Trött tjej..

Hej sötnosar! Idag har det varit en lång dag på jobbet, har varit så sjukt trött! Kunde verkligen inte somna igår, så jag har sovit typ tre timmar...inte kul -.- just nu sitter jag iallfall och chillar framför OC, vilar inför min träning senare ikväll. Aja vi hörs sen, pusspuss!


dagens


.Kan.inte.sova.

Hej, sitter just nu i min säng med en kopp te och lyssnar på musik och tar massa fula egopics. Ska upp till jobbet om typ fem timmar men kan ändå inte sova -.-' Kan vara för att jag har sovit typ halva dan, skulle egentligen ha städat och fixat massa grejer men mådde så jävla dåligt så typ dog lite halft i min säng och sov ett par timmar.. Ångrar det nu. Aja ska väl försöka somna igen. Bjuder på lite omskinade, fiula bilder på en sliten tjej i mjukiskläder, grymt va?? Puss och hej leverpastej!
Charmigt värre...
Fanny

Bästa!

❤❤❤❤❤❤❤

LMFAO i fredags!♥

Här kommer inlägget som egentlige skulle kommit upp igår men blogg.se ville ite riktigt sammarbeta med mig då,  så ni får det nu istället!
Jag slutatde jobbet runt kl tre i frdagags, då mötte jag upp rebbe på söder. Se tog vi tubem till TC där vi ötte upp Nicoe och Johanna på donkken. Där käkade vi middag och satt och snackade ett tag. Senare så bröjade vi ta oss mot grönan. När vi kom dit så var det bokstavligt taat KAOS, det var folk överallt, och köerna var sjukt långa. Man var typ tvungen att tå i kö för att kunna ta en kö lapp så att ma fick stå i den vanliga kön.. ja ni förstår kaos! När vi väl hade stått där i typ en och en halv timme så började det regna också, då orkade inte Rebbe och Johanna mer, så dom sa hejdå till mig och Nicole och åkte vidare på bio.. Lite skummt eftersom det var första gången dom träffades men det verkade gå bra. Jag occh Nicole kämpade iallfall vidare och tillslut fick vi våra grönakort och kom in på grönan. Där inne så mötte vi upp Jennifer och Alex som hade vänat på oss. Alla vi hade köpt åkband så innan konserten chillade vi runt lite i pop-expressen, twister osv osv. När dom började spela så var det  grymt, LMFAO ägde stället och hela publiken dansade och skrek!
Runt elva så åkte vi hemmåt, jag ooch Nicole var väl hemma hos mig runt tolv. Då tog vi upp lite mys till mitt rum och satt och snackade framför disneyfilmer, haha myyys!
Det var iallfall en underbar kväll trots allt. Bjuder på lite bilder, fotade dock in så mycket eftersom min mobil dog.
Sorry for party rocking!
We are saxy and we know it...
Min ängel blev inte så glad när jag tog fram kameran.
Fanny

Ledsen för att jag inte har bloggat idag!

Hej älsklingar! Igår så sov jag ju hos Hanna. Mötte upp henna i centrum vid typ 10, sen så hyrde vi en film och tog bussen hem till henne. Där kröp vi ner i sängen och snackade och kollade på film, myspys! Idag så vaknade vi runt elva, gick upp och fixade oss och så. Sen så tog vi bussen in till Haninge. Där gick vi runt och kollade i affärer och chillade. Hanna köpte typ världens finaste toppar, sen gick vi också in på Ica och köpte med oss jordgubbar, varm nybakt baguette, mini chokladbollar och Loka. Som vi åt påväg hem!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_201553513.jpg" class="image">


dagens


Tjaaaaaaa!

Hej mina fina!
Hur mår ni? Själv mår jag ganska bra lite liten och trött bara. Idag har jag inte gjort nånting speciellt.
Umgicks med Nicole imorse för hon sov ju hos mig igår, sen så åkte hon hem runt tolv, sedan dess har jag bara chillat, kollat på film, sovit osv. Nu ska jag snart ut och träna! Men förrst ska jag göra ett litet inlägg om gårdagen.
Senare så åkte jag hem till Hanna och har myskväll och sedan slaggar jag där, saknar henne grymt mycket.
Men vi hörs sen. Kyssssss
Tummen upp!
Fanny

dagens


dagens


Freeeeedag!

Hej allihopa! Just nu Sitter jag på jobbet, har vart igång hela morgonen med massa saker. Skit kul faktiskt, älskar den här praoen! Fick lite tid över så tänkte att jag slänger in ett inlägg till er. Ska nog gå på lunch ganska snart också. Senare idag så är ju planerna att dra på grönan med mina brudzz, kommer bli awsome! Sen slaggar antagligen Nicole hos mig. Älska fredagar!! Puss 💋


Nyduschad!♥

Heej, kom precis ut ur duschen. Är sjukt trött så ska nog gå och lägga mig i min nybäddade säng med nyrakade ben, myysigt! Imorgon är det fredag, taggad som fan! Planerna är att dra in till görnan och kolla lmfao! Kommer bli grymt. Men vi hörs. Godnatt sötnosar!
image description
Fanny

uppdatering!

Hej mina finaste!
Uppdateringen har varit sämsta, i know! Men jag har verkligen inte hunnint med! Igår var ju min första dag på praoen, det gick faktiskt jättebra! Efter jag jobbat klart så gick jag lite i stan och njöt av solin, fick med mig lite saker hem också.. Senare så gick jag ut och tränade. Idag har jag gjort ungefär samma sak. Börjat tidigt, praoat hela dagen, vilket har varit askul! shoppat lite på stan, och senare åkte iväg på fotbollsträning. Bjuder på en dålig bild på min mini shopping, en vit transparent shorta, ett vitt basic linne, en svart tajt midjekjol till jobbet, en ögonfransböjare, en mascara och en conceler! Nu ska jag duscha. Puss!
image description
Fanny

Sorry!!

Förlåt för sämsta uppdateringen, jag har så himma mycket just nu!
Men nu måste jag dra, bloggar såfort jag är hemma så får ni veta vad jag har gjort de senaste dagarna.
Förlåt igen och Puss! <333333333333

dagens


Solig promenad i stan på lunchrasten! ❤


Praoo!

Hej sötisar! Sorry för att jag inte har bloggat.. Igår så gjorde jag inget speciellt, som ni vet var ja ju på träning, sen låg jag ute och solade, sen kom Sofia och Emelie och överraskade mig lite spontant! Så jag gick en långpromenad med dom och bara snackade och så. Imorse så fick jag gå upp typ kl 5 på morgonen eftersom att jag har PRAO i två veckor nu. Jag jobbar på ett konferens center och det är ganska chill. Just nu sitter jag och lunchar på wayne's, supermysigt! Senare ska jag nog träffa Malin. Men uppdaterar mer sen. Puss


dagens


Solaaaaaaa!!

Ligger ute på taket och steker i solen! Älskaaaaaaaaaart! ❤❤❤❤❤❤❤


Första Maj idag!

Hejhej mina fina! Kom hem för ett tag sedan, har varit på fotbollsträning i solen. Det är galet varmt ute, skitskönt! ÄR sjukt trött också, har typ inte sovit nånting eftersom jag var tvungen att gå upp tidigt och träna.
Men nu ska jag iallfall duscha, sen så får vi se vad jag gör idag. Puss!
image description
Jag och bästavän igår hemma hos Anton!
Fanny

dagens


Valborg!

Hej sötnosar!
För er som har missat det så är det ju valborg idag! Har haft ganska fullt upp så har inte kunnat blogga, men kan iallfall berätta vad jag har gjort. Slaggad ju somsagt hos hanna igår, så jag vaknade upp hos henne runt tio. Vi käkade frukost och sen la vi oss och solade i det underbara vädret. Sen kom pappa och hämtade mig, så drog jag hem och fixade mig. Sen så kom mina finaste Malin och Nicole hit! Senare så drog jag och Malin hem till Anton, där han Alex var. Så vi spenderade hela eftermiddagen där och chillade, stekte i solen, åt grillat osv. Sen runt sju så drog vi vidare ut. Vi träffade en massa folk nere vid en majbrasa. Vi var väl runt 30 pers, så vi umgicks med dom hela kvällen, flummade en hel del och så. Kom hem för ett tag sedan, och vi har haft gäster här hemma som precis har gått. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Bjuder på lite random bilder från dagen. Puss!
Flummiga brudar mitt i natten!
Fanny

RSS 2.0