tagen från www.asfei.blogg.se


Ni killar börjar prata med en, mitt från tomma intet.

Han ger dig några komplimanger, säger att du är fin och sånt. Han frågar dig om förhållanden du haft och du om hans. När du berättar för honom hur många gånger du blivit sårad så svarar han med att sånna killar är idioter och korkade för att dom släppt en så fin tjej som dig. Du delar sedan med dig om fler historier från ditt förflutna, och

han berättar sina. Han börjar flirta med dig, och du flörtar tillbaka. Sen frågar han efter ditt nummer och du

ger det till honom på en gång. Nästa morgon smsar han dig och skriver "God morgon sötnos" eller något liknande.

Att prata med honom blir snart en daglig rutin och du väntar hela dagarna på att han ska skriva till dig. Så fort

han hör av sig så ler du, och din dag känns plötsligt så mycket bättre. Ni smsar hela dagarna om allt och ingenting.

Ni smsar hela kvällen och han frågar helatiden om du är trött och kanske vill sova. Att prata på honom blir det bästa du vet, de konversationerna är oslagbara. De är djupa, personliga och helt underbara. Du sover när han sover, han sover när du sover. Nu vill han träffa dig, umgås med dig. När du träffar honom så känner du ännu starkare kemi emellan er och du får fjärilar i magen varje gång du pratar med honom. Nu berättar du för dina vänner hur fantastisk han är, och att du gillar honom. Snart erkänner han att han gillar dig, och du berättar att du känner likadant. Ni träffas mer och mer, han kallar dig älskling och kysser dig sådär perfekt så som det bara är på film. Och en vacker dag eller kväll, så hamnar ni i samma säng och ni har sex. Du känner dig som den lyckligaste tjejen på jorden. Kärleken mellan er känns som den kommer hålla föralltid.

Men en dag, så slutar han att vara den som smsar först. De gånger ni nu pratar, så är det du som

hört av dig först. Saker förändras och du förstår inte vad som helt oväntat har hänt. Han slutar lägga ner energi på att prata med dig och verkar inte vara intresserad utav att vara din längre. Du blir lite extra klängig, för du vill inte ha någon annan tjej med i bilden. Du kan inte sluta undra vad det var som gick fel. Du frågar honom om det är någonting som är fel, men han svarar att allt är bra. Då börjar du tänka att han kanske är sur för någonting du gjort, men då säger han till dig att ta det lungt och att allting är okej. Han säger att han varit upptagen. Du väntar ett tag men ingenting förändras. Han är fortfarande "upptagen" hela tiden och han försöker inte ens prata med dig.

Nu för tiden så blir det bråk varje gång du försöker prata med honom. Och du blir orolig att han blir irriterad för att det alltid är du som hör av dig, så du slutar skriva till honom. Månader passerar och du pratar inte med honom över huvud taget. Du har ingen aning om vad som hänt från hans sida. På grund utav honom så är varje sekund utav varje dygn smärtsamt. Du har ingen aning om vad som gick snett i "förhållandet" mellan er. Ni hann ju inte ens försöka. Dina vänner blir förbannade på honom och säger att han inte förtjänar någon som dig. Men du kan inte ta åt dig utav vad dem säger. Du har fastnat för honom. Du saknar den han var och du vet inte ens vem han har förändrats till. Och en dag, så ser du att han har en ny tjej i sitt liv. Han kallar henne söta saker, säger allt det han brukade säga till dig - till henne. Han kallar henne baby och säger till henne att hon är den finaste. Hans liv verkar fungera perfekt utan dig. Och han har någon annan att prata med hela nätterna nu. Du vägrar tro att han har playat dig, men det är så. Du är fortfarande sårat, och han har gått vidare. Du är fortfarande ledsen och allt du gör påminner om honom. Du kan inte sluta tänka på honom, och du gråter varje kväll då du tänker på honom. Du hoppas i din ensamhet på att han ska börja prata med dig igen, att ni ska fortsätta där det tog slut trots att du vet att det aldrig kommer hända. Du jämför alla killar du träffar med honom nu. Han har redan glömt bort vem du är och du har fortfarande inte kommit över honom.

Känner du igen dig?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0