Godmorgon.. typ

Hej sötnosar! Igår skulle jag ju in till stan med Hanna och Pontus och nån men det slutatde med att Hanna och jag åkte in själva och shoppade igen haha. Fast denna gång så fick jag faktiskt med mig lite saker hem, bla en långklänning, en blus och två par skor. Kanska lägger upp bilder senare om jag får tid. På kvällen så åkte vi hem till  Hanna och sen kom även Malin och Pontus dit. Vi chillade däär i någon timme typ. Sen drog jag och Mlain vidare och typ åkte runt och letade lite efter Matte och några för att hon skulle ge han sina tröja som han haddde gölmt i bilen hur det nu va. Tillslut så drog vi iallfall hem till mig och käkade middag ocg satt uppe halva natten och myste och snackade om allt mellan himmel och jord. Idag ska vi typ in till forum eller något och leda underkläder och sen får vi se vad som händer. Kanske träfar Emelie ikväll. Men vi hörs. Puss på er!

10/7-2012

Hej, Ursäkta blggningen igår men jag hade annat för mig. Somnivet så träffade jag ju Hanna. Vi åkte in till stan, shoppade, lunchade osv. Tyvär så fick jag inte med mig nåntoing hem. Senare så åkte vi hem till henne, hade filmkväll och jag sov här. Supermysigt! Idag så ska vi typ in till stan och träffa Pontus och någon, Och senare ikväll så träffar jag nog Malin och hon sover hos mig. Men vi hörs sen. Pusshej
 
 
 
 

Sleep tight!

Hej mina fina! Nu har jag precis krypiy ner i sängen alldeles gosig och len och ska strax sova. Tidigare idag var jag ju ute och träna. När jag kom hem hade mami och papi köpt med sig en cesarsallad hem till mig, gulligt! Senare så tog jag en lång dusch och rakade benen, smörjde in mig med en god bodyloyion osv. Sen har resten av kvällen spenderats framför gossipgirl. Men nu ska jag somsagt sova. Godnatt!
 

Tröttpålivet.

Usch. Är deppmode idag. Trött på allt och alla, men framför allt mig själv, finns ingen fulare människa. Det hjälper ju inte direkt att det är skitväder ute, vadå sommar likssssooom och att jag har typ tvåhundertrettiostusen mygbett på hela kroppen som kliar sönder. Bläää. Fast nu vart jag litelite gladare för jag fick två snuffgulliga sms. Aja kände iallfall för att skriva av mig lite, nu ska jag fortsätta veckan med att umgås med folk som får mig att må bra. Till att börja med min supermegasaknade Hanna, träffar henne ikväll eller imorgon! Men nu ska jag iallfall ur och träna och ssen får vi se vad som händer resten av kvällen.
Jag älskar dig, även om det inte alltid märks. 

Bildbomd

Jag har gjort massa sake hitils under sommaren. Bla umgåtts mycket med Nicole och Nicole och även lite med Anton och Adam. Sen har jag åkt iväg till grönskär med bästavän Malin och firat midosmmar där med Domar, Filip, Emma och massa fler. sen har jag träffat min fina Rebbe. Sen åkte jag iväg på fotbollscup till örebro där vi var på disco, äventrysbad osvosv. Sen åkte jag direkt till Öland med family. Sen har jag varit ute med båten med familjen. Åkt till nämdö med släkten, och myst med min söta syssling. Osv, här få ni iallfall massa biilder!
hahah
 
 
Puss på er!
 
 

Tillbaka.. igen!

Hej alla ni som fortfarande läser! Som ni antagligen har märkt så blev det en bloggpaus till. Det är sommar och jag har haft fullt upp hela tiden. Så jag har varken haft tid eller ork att lägga ner på bloggen. Men nu är jag hemma igen och blogg.se verkar funka ordetlget igen så nu ska jag också börja blogga! Kommer starx ett inlägg om allt jag har gjort under tiden jag har varit borta. Puss!

RSS 2.0