dagens


whatever it takes it's fine

vaknade nyss, och ja, jag vaknade nyss. det gjorde fanny också, om någon ville veta. snart ska vi äta, och sen ska vi fixa oss. hon ska väl träffa nån och jag ska väcka sofia som förresten redan är vaken.
igår hyrde vi filmer och gifte oss i parkeringshuset. efter blev jag lite sur och sparkade henne i huvudet. men det löste sig och tillslut så förenades våra armar till ett hjärta. tummen upp på det alltså.
/hanna

29/4-2012♥

Hej babes!
Somnade vid typ halv seg igår så jag är sådär lagom sliten... Fast jag har tagit det ganska lungt idag så det är okej.
Har typp legat i sängen och på olika serier, sen så har jag damsugat och skurat hela huset och nu ska jag ut och träna hade jag tänkt. Senare så drar jag till Hanna och slaggar där. Men vi hörs sen. Puss!
Inspiration!
Fanny♥

dagens


...

Hur svårt kan det vara att somna?! Kl är fem på morgonen och jag ligger fortfaande vaken..
Det är liksom ljust ute.. Usch jag kommer vara helt körd imorgon. Aja godnatt, igen ♥

sweet dreams!♥

Med den här bilden från tidgare idag säger jag godnatt! Puss på er!
Follow me on instagram @danielssonfanny !!

28/4-2012♥

Gårdagen spenderades till största del med min älskling Nicole!
Jag var som vanligt i skolan under dan, på lunchen så tog jag, Nicole och Anton en promenad hem till mig och åt lunch. Efter skolan gick vi också ner till bryggan och myste i solen, sommarväder typ!! Senare så tog jag och nicole bussen hem till henne, hämtade lite saker, och åkte vidare hem till mig. När vi kommit hit gick vi ner till torget och tog en fika på Claras och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi till Coop och köpte med oss lite mys till , sen gick vi hem igen. Vi åt också en god middag med min famlij, var ute ch åkte moppe, tjockade oss framför Ghostwhisperboxen, snackade och bara umgicks. Det var iallfall supermysigt, älskar dig bestis!
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Fanny♥

Hemma!♥

Hej babes!
Kom precis hem från släktfesten, just nu sitter jag med mjukisdressen på och äter en nattmacka.
Ska starx lägga mig och somna framför one tree hill. Men först ska jag göra ett inlägg om gårdagen till er!
Vi hörs sen, Puss!
Fanny♥

bad update..♥

Hejhej mina finaste!
Vet att jg inte bloggade något igår, men jag hade massa annat att göra istället för att uppdatera bloggen!
Men jag lägger upp ett inöägg lite senare om gårdagen med lite bider och så. Nu har jag precis kommit hem från en match, våran andra match i serien. Vi vann med 3-1 så det känns bra, Inte förlorat en ända match i år!
Men nu måste jag hoppa in i duschen och sen fixa mig, har väldigt brottom! Vi ska iväg på typ släktmiddag men aja..
Vi hörs sen. Puss på er!
image description
Fanny♥

dagens


dagens


Love it!

Det är ju omöjligt att inte älska min bakrundsblid till iphonen! Eller hur!?!


träning..♥

Tja snyggingar!
Ska byta om till fotbollskläder nu och åka till min träning.. Är sjukt trött och sliten idag så känner mig inte direkt så taggad menmen, vi köttar ändå! Bloggar ikväll när jag kommer hem! Ha det bra. Pusspuss
Gammmmmmmal
Fanny♥

26/4-2012❤

Hejhej! Är hemma, nu ska jag städa hela huset så att jag får lite cashflow vettni. Senare ska jag iväg på träning. Har egentligen inget mer att säga.. Känner att min blogg är ganska tråkig just nu när jag har så mycket i skolan och tränar och så.. Men ska försöka bättra det! Vi hörs senare iallafall, puss.


dagens


Sleepytimes!

Hej babes! Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Gick inte ut och tränade idag för att det ösregnade... Så jag stannade inne och körde styrka, pluggade, kollade oth och åt en jättenyttig god middag! Älskar att vi har börjat Få hem såndär matkasse nu, för då är det bara nyttig och fräsch mat! Men nu ska jag sova. Godnatt och sov sött! Pusspuss


gulligt!♥

Fanny

justindrewbieber♥

Jag blev helt överlycklig när jag fick veta det här igår!!! JAG.MÅSTE.FÅ.TAG.PÅ.BILJETTER.
Fanny

Följ mig på instagram!!

@danielssonfanny @danielssonfanny @danielssonfanny follow me!! Pussss


Bilder från idag!

Det här inlägget skulle egentligen publicerats tidgare idag men som vanligt så fungerar inte blogg.se appen.. -.-
Men men, här får ni iallfall lite fina bilder från dagen! Puss!
Fanny

One tree Hill och plugg!

Hej sötisar!! Har varit hemma ett tag. Just nu sitter jag och kollar på one tree Hill och pluggar.. Ovanligt. Senare ska jag träna lite tror jag. Men vi hörs sen. Puss!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_199925815.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_199925815.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_199925815.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_199925815.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_199925971.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_199925971.jpg" class="image">


dagens


:)


godnatt♥

Hej snyggingar!
Just nu ligger jag i sängen och myser med en kopp te med matteboken uppsalgen.. inte för att jag pluggar direkt haha. Sitter och chattar med min saknade nicole som är i spanien i tre veckor, och lite andra gulliga människor.
Som ni såg så var jag ute och tränade tidigare. Sen så kollade jag också när tyresö krossade malmö idag, så det var grymt!! Men nu ska jag snart sova så vi hörs imorgon! Puss!
Jag och min saknade älskling!
Fanny♥

Skulle publicerats tidigare men somvanligt så fuckade blogg.se upp sig!!

Drar ut och kör ett hårt i solen nu, och taggar lite inför beatch 2012! Bloggar när jag är hemma. Puss!!


24/4-2012❤

Hej allihopa! Jag kom nyss hem från skolan. Just nu sitter jag och pluggar matte, duktig som jag är, och äter lite mango. Har inget mer att säga just nu. Så vi hörs sen. Puss!


dagens


23/4-2012♥

Heej mina fina!
Nu har jag kommit hem från träningen och duschat och så
Just nu sitter jag och snackar med lite folk och äter en avocado för  jag orkar inre fixa nån middag haha..
Ska starx krypa ner i sängen och ta en date med min mjuka kudde.
Men tänkte slänga in ett inlägg till er förrst, som jag har gjort nu.
Så pusspuss, och GODNATT!
Fanny♥

Tagga träning!

Bloggar när jag är hemma igen. Puss!


I want a boyfriend... just like this

Fanny

Pluggar med min snyggaste!

Fat egentligen sitter vi och dunkar musik och snackar skit.. men vi kan ju låtsas som att vi pluggar! Puss!
Fanny

dagens


Gårdagen!

Igår runt klockan elva så mötte jag upp Nicole lh, vi skulle ta bussen till christian (johannas pojkvän) för att hämta pengar av johanna,  men på något sätt hamnade vi borta vid norra skändal haha, tog fel buss kan man väl säga..
Tillslut hittade vi rätt och fick in massa cash haha. Sen åkte jag och nicola till centrum och STORHANDLADE massor med mat till kvällen. Sen åkte vi vidare hem till mig och hämtade mina högtalare och annat till kvällen. Sen ploockade vi upp johanna och åkte hem till nora. Där satte jag och johanna igång och lagade all mat, sen fixade vi oss och så, Nicola plattade mitt håt och johanna fixade min sminkning. Sen kom alla våra brudar dit och då käkade vi trerätters middag. Förrätt snittar och bål, varmrätt fläskfilé med potatisklyftor fetaostsallad och tre olika såser och till efterrätt kladdkaka med hallon och grädde. Sedan började fekke hahah, vi dunkade hög musik, dansade, flummade, fotade massa galna bilder, hade gräddkrig, körde massa galna lekar, åt en gigantisk mängd med chhips och godis osv. Hade också ett jättegulligt telefonsamtal med Jesper!! Senare mot kvällen vart det lite lungare, då hade vi en massa mysigt tjejsnack och så. Sen somnade vi runt halv fem typ.
Haha tonvis med mat, chips, läsk osv.. plus att vi fick med oss 2 kilo godis hehe!
Älskar er mina underbara!
Fanny

Sleepy girl..

Just nu ligger jag i sängen och chattar lite på fb, är helt sjukt trött.
Var ute och tränade tidigare kväll, och nu har jag precis duschat. Har också städat och rensat hela mitt rum idag.. duktig chey! Ska starx sova men ska göra ett inlägg om gårdagen förrst.
Puss och godnatt!
Fanny

Hemma igen!

Hejej snyggingar!
Nu är jag hemma igen. Hade en underbar kväll igår med finaste människorna, men berättar mer om det i ett annat inlägg. För ett tag sedan kom farfar hit med en peng och en blomma från han och farmor. Tack så mycket älskade ni! Just nu ligger jag i sängen och dör lite av min sprängande huvudvärk. Men om en stund ska jag orka resa mig upp och packa upp min värska och plugga lite matte, för vi har prov i veckan -.- Ikväll ska jag också ut och springa som vanligt och träna bort all tjockismat vi åt igår...
Puss och hej! vihörssen!
S
Osminkad sliten brud med huvudvärk :(
Fanny

dagens


Girlsnight med finaste brudarna!!!

Sorry för uppdateringen dom senaste dagarna.. Just nu är det Girlsnight med mina brudar! Bloggar mer imorgon och berättar om min helg. Bjuder på ett par heta bilder. Pussssss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_199391165.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_199391165.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2785601/images/2012/pic_199391332.jpg" class="image">


dagens


sässongsstart!♥

Hejhej!
Kom hem för ett tag sedan, har precis ätit lite. Just nu är jag ganska stressad för jag ska starx iväg och spela match! Är as taggad, det är ju sässongsstart till sanktan idag, så det är viktigt att vi vinner matchen!
Senare ikväll kommer hanna hit också och slaggar här. Så det är grymt. Hörs sen. Puss!
Jag och Hanna precis innan jag skulle iväg och spela match!
Fanny♥

dagens


godnatt♥

Just nu sitter jag med ett stort leende på läpparna och känner mig lycklig av ingen speciell! Vet inte hur länge sen det var jag kände så, men jag minns det knappt, så det var lääänge sen. Och det känns så bra att kunna känna så. Nu ska jag iallfall ta en låååång dusch och sen sova. Puss och godnatt!
Bjuder också på en låt som får mig riktigt glad!
Fanny♥

Helgens planer!♥

Tämte berätta lite för er om mina palner för helgen!
Fredag: Då har jag första matchen för sässongen, och det kommer bli grymt, är så jävla taggad! Sen efter det så ska jag slagga med min saknade Hanna, vi har sååå mycket att snacka om så det kommer att bli supermys!
Lördag: Då är det tjejkväll med alla mina brudar hemma hos nora!  Så då ska jag träffa upp Johanna tidigare på dan, sen så ska vi åka iväg och handla MASSOR med mat och sånt, sen så ska vi lage mat och baka och fixa en stor suprisemiddag till alla våra fina tjejer, sen drar vi hem till nora och dansar och äter och flummar eller vad vi nu ska göra. Så det kommer bli bäääääst!
Söndag: Ja, jag antar att jag kommer vara ganska körd på söndagen efterso, jag antagligen inte kommer sov nånting på lördagen eftrso jag ska vara med mina brudar då. Men jag kanske ska iväg och kolla på en kompis innebandymatch, men jag tror aldrig jag kommer orka det för den börjar typ ett och då kommer jag ligga död i sängen så antar inte det. Annars ska jag nog fixa lite med moppen då.
Så ja det är mina planer för helgen!
Tummen upp för det!

Fanny♥

Träna nästa!♥

Taggar till träning, Cyaa!
Sämst kvallitet haha!
Fanny♥

-


19/4-2012♥

Hej babes!
Kom hem för ett tag sen. Nu ka jag städa hela huset och så sen ska jag iväg på träning.
Vi hörs sen. PussPuss!
Ett par veckor sedan! Glad chey!
Fanny♥

dagens


godnatt♥

Nu ska jag bäda ner mig själv i sängen framför one tree hill och somna till det!
Sen så har jag också jätte ont i äggstocken, och har ingen aning om varför, så ni kan ju tycka lite synd om mig också. Puss och godnatt!!
"slängkyss"
Fanny♥

MAVALA-Hong Kong♥

Här får ni bilder på mina naglar. Jag har målat med en cerisrosa färg från mitt favotirmärke MAVALA, färgen heter hong kong! Dock så ger bilderna inte rättvosa till hur snygg färgen är..
Där fick ni med en bild på min otroligt snygga nyckelring också haha..
Fanny♥

nyduschad tjej♥

Hejhej sötisar!
Har precis duschat efter att ha varit ute och tränat. Just nu sitter jag och chattar och målar mina naglar med ett jättesnyggt nytt rosa nagelack! Kanska lägger upp bild sen om jag orkar.
Har inget mer att äga för tillfället. Men livet är bra just nu!
Pussochhej!
Fanny♥

Instagram♥

Idag har jag också fått 300 följare på instagram, så snälla hjälp mig att göra det till 400!
Det skulle vara supergulligt. Puss på er!
@danielssonfanny @danielssonfanny @danielssonfanny

18/4-2012♥

Hej alla underbara!
Idag har det varit en helt okej skoldag, har haft jättekul med alla mina brudar, och vi har planerat lite inför helgen..
Men ni får veta mer om det när allt är bestämmt! Efter skolan så åkte jag med Malin och hämtade hennes nya skitfina moppebil. Sen så skjutsade hon mig med den till Centrum, där vi laddade på mitt busskort och lite sånt.
Sen tog jag bussen hem. Nu sitter jag här hemma och kollar på one tree hill, senare ska jag ut och träna.
Men vi hörs sen. Puss!
Bjuder på massa söta bilder från dagen!
Fanny♥

dagens


godnatt♥

Gammal bild!

Fullt upp!♥

Hejhej sötnosar!
Jag vet att jag inte har så mycket uppdaterng just nu men det är bara för at jag har så fullt upp i mitt liv just nu med fotbollen, skola, träning, kompisar, moppe osvosv. Så jag orkar inte lääge ner lika mycket tip på bloggen.
Idag så har jag lidit mig igenom ännu  en jobbig skoladag.. vi har precis haft lov men ändå är jag tröttare på skolan en någonsin. Aja skitsamma, efter skolan idag så mådde jag jätte dåligt: Hade ont i huvudet, ont i magen, mådde illa osv. Så jag la mig i sägen och sov nån timme. Sen så bestämmde jag mig för att städa ordning hela min garderob (som var helt Kaooozz), så det gjorde jag. Vi typ klockan ni så drog jag ner till Alby och mötte upp Emelie och körde ett träningsass, så det var skitskönt! Men nu ska jag gå ner och ta en lång dusch och raka benen och allt sånt. Sen så ska jag gå och lägga mig. Men vi hörs. PussPuss!
Taggad tjej till träning!
Fanny♥

dagens


Sleepy girl..

Heyeveryone!
Ska precis borsta tänderna och gå och lägga mig. Kom hem från min träning för någon timme sen..
Vi spelade match hela träningen, så det var skitkul! Nu har jag precis duschat. Har också svarat på alla mina meddelande och sms, eftersom att alla min tjejkompisar hade spammat hela min fb, kik och sms...
Nu är jag iallafall helt slut så om jag ska orka ta mig upp imorgon så måste jag sova.
Puss och hej!

Mot träning!

Hejhej! Just nu sitter jag i bilen påväg till min fotbollsträning. Efter skolan så åkte jag och tog en fika och hade lite tjejsnack med Nicole! Det var supermysigt. Har egentligen inget mer att säga. Så vi hörs när jag är hemma. Puss 💋💗


dagens


haha..

...

Tillbaka!♥

Hejhej!
Som ni kanske har märkt så har jag haft en liten paus från bloggen ett par dagar. Men nu är jag tillbaka som vanlig igen! Här får ni lite bilder på vad jag har gjort dom senaste dagarna...
I torsdags efter min och Rebeccas träning så åkte vi hem och hade myskväll med massa gott att äta och One tree hill såklart!
Sen i fredags så gick vi upp någorlunda tidigt och fixade oss och tog bussen in till stan.
Där lunchade vi på tacobar,
Och kollade på The Hunger Games, som var helt sjukt bra! Rekomenderas verkligen!
Sen i lördags så vaknade jag upp hemma och insåg att det var snökaos ute och att vi inte hade någon el, täckning till telefonen eller internet. Så jag ni fattar att det inte gick att stanna hemma länge utan nåt av det.
Så jag fixade mig och åkte inte till centrum för att sedan åka vidare. Men där så träffade jag på Tilda och Lizette, så jag hängede med dom ett tag, sen kom Malin också dit! Sen tog jag bussen in till stan med Malin och Tilda. Där skulle jag träffa upp Rebbe och dom skulle vidare.
När jag hade mött upp Rebbe så gick vi till Wayne´s och stte oss och fikade och hade girltalk i ett par timmar.
Sen tog vi pendeln hem till Rebbe, på vägen köpte vi med oss lite mat och träffade på Ben&Jerry.. våra nya pojkänner..
Hemma hos rebbe så la vi oss i sängen, åt mat och glass, kollade på oth och jag tog massa knasiga egopics med telefonen..
Jag slaggde också hos Rebbe och imorse så åkte vi iväg och spelade match. Vi vann med 6-0, så det var gryyymt. Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Har nyss ätit en god sallad till middag som pappa köpte med sig hem till mig. Vi hörs sen. Puss!
Fanny♥

dagens


dagens


dagens


Städa..♥

Godmorgon mina fina!
Eller jag vet inte om man kan kalla det morgon längre höhö, jag har iallfall legat i sängen framfö one tree hill fram tills nu.. Men nu ska jag se till att vakna lite. Det blev inte träffa Nicole idag, så jag ska vara lite duktig och stanna hemma och städa idag! Senare ska jag somsagt på synundersökning till moppekortet, träning och sen så blire sleepover med Rebecca! Hoppas ni får en härlig dag för det ska jag ha!
Pusspuss
Fanny♥

dagens


12/4-2012♥

Hej sötnosar!
Hur mår ni? Själv mår jag rätt bra!
Idag har jag bara varit hemma ocg tagit det lungt orkade verkligen inte göta nånting alls.
Har legat i sängen och myst framför One tree hill all day long. Sen på kvällen har jag också vart och spelat macth.
Så har inte varit så lat haha. Det gick väl sådär på matchen, hände lite skumma saker. Men vi vann iallfall med 7-0.
Imorgon så har jag fullt upp. På dan ska jag träffa min älskade Nicole! Sen så ska jag på synundersökning till moppekortet, sen så har jag fotbollsträning och på kvällen bilr det tjejkväll med min saknade Rebecca!
Så det kommer bli toppen. Nu har jag precis duschat, rakat benen och fixat mig. Så nu ska jag krypa ner i sängen för ytterligare ett avsnitt av in favortiserie. Sen ska jag sova. Vi hörs imorgnon. Puss och godnatt!
Bjuder på lite fina bilder från när jag var i stan med nicole i måndags! Vi åt lunch på ett indiskt ställe i kungshallarna, shoppade och fikade på en supermysig glassbar!
Fanny♥

dagens


Trött tjej♥

Hejhej mina underbara!
Är jättertrött så ska precis gå och lägga mig. Orkar verkligen inte blogg mer eller så, men somsagt så blire lite knas uppdatering nu under lovet. Men vi hörs mer imorgon. Puss!
Fanny♥

Stan igen då...

Hej sötisar! Förlåt för sämst uppdatering just nu men det blir så nu på lovet. Som ni vet var jag ju i stan med Nicole igår, det var supermysigt. Ni får bilder från det så fort jag kommer hem. Lite senare så åkte jag iallfall hem till Hanna där Anna var. Vi satte på hög musik och dansade.. Hahaha. Senare mot Kvällen så åkte Anna hem, och så tog vi fram lite mys och satte på en film. Just nu sitter jag och Hanna på bussen påväg mot stan.. Igen. Iphoneskalbutiken var stängd igår så måste in dit idag med. Men nu är vi snart framme. Puss!


dagens


Träffa Nicole!!

Hejhej! Nu ska jag precis springa iväg mot bussen och möta upp min fina Nicole! Har duschat och fixat mig och är redo för en mysig dag i stan. Hoppas ni får en toppen dag. Puss och hej!


dagens


Bedtimes♥

Hejhej!
Ville bara slänga in ett sista inlägg till er.  Jag har precis fixat mina naglar och chattar lite. Nu ska jag gå och fixa mig, borsta tänderna, ta bort sminket osv. Sen blire date med kudden!
Imorgon har jag somsagt fullt upp med kompisar och så hela dan, kommer bli supermysigt.
Men ni får sova gott, godnatt, pusspuss!
Bjuder på två instagram bilder fårn dagen.
Fanny♥

shopping från barcelona!♥

Bilderna ger verkligen inte rättvisa till hur fina kläderna är egentligen! Men som ni ser köpte jag ett par jeans, ett par shorts, 4 toppar, massa underkläder och örhängen..
Fanny♥

8/4-2012♥

Tja sötnosar!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och fixar lite på datan. Ska starx byta om till mjukisdress och sätta på en film. Men förrst ska jag fixa ett inlägg till er med min shopping från Barca!
Morgondagens planer är att träffa min finaste Nicole och åka in till stan och luncha och shoppa lite..
Sen så ska jag slagga med Hanna på kvällen. Så det kommer bli toppen!
Men vi hörs sen. PUSS
Jag och Nicola i vintras. Älskar dig min ängel!
Fanny♥

Till stan med family!♥

Hejhej min fina!
Kom hem från konfirmationslägret för någon timme sedan, är skit trött!
Vi hade iallfall jätte kul, vi satt typ uppe halva natten och snackade och så.. jätte mys!
Nu håller jag på att byte om och fixa mig lite. Ska in till stan med familjen, så det blir kul.
Vet inte riktigt vad vi ska göra, men ska iallfall försöka hitta nå fina skal till min iphone!
Ikväll ska jag försöka komma ihåg att lägga upp bilder med shoppingen från barcelona också..
Men vi hörs när jag är hemma, puss på er!
Fanny♥

dagens


dagens


Frukost och träning! ♥

HejHej!
Just nu sitter jag och äter frukost, sen ska jag ut och träna!
Idag har jag somsagt konfaläger med alla kompisar som börjar vid tre, och sen så ska vi slagga där tills imorgon.
Så det kommer nog inte bli den bästa uppdateringen.. Har inget mer att säga för tillfället så vi hörs sen!
Pusspuss
Frukost!
Fanny

Instagram♥

Följ mig på instagram! @danielssonfanny

godnatt♥

Nu ska jag starx gå och lägga mig. Imorgon har jg massor att göra och sen på eftermiddan är det konfaläger så vi ska slagga där! Idag har jag somsagt bara varit hemma och gjort ingenting. Städat, lekt med nya telefonen, ätit mysmiddag med famieljen, spelat wii med lillebror, sovit, ätit godis, kollat på film osvosv. Men nu måste jag sova. Puss och godnatt på er!
Ägde lillebrorsan på wii... fast kanske inte
Fanny♥

Glad chey!! ♥

Hejhej sötisar!
Hur mår ni? Själv mår jag bra! Idag har jag bara haft en mysig lungn hemma dag, hur skönt som helst.
Imorse så kom pappa upp till mitt rum och väckte mig, och så la han en iphon kartong bredvid mig sängen och sa typ "varsågod, glad påsk!". Haha snacka om chockad nyvaken tjej! Blev iallfall helt överlycklig! Tack så jättejätte mycket! :D
!!
Fanny♥

godnatt♥

Det blir ingen mer bloggning för idag för nu ska gosa ner mig i min säng och kolla på på världens bästa serie, lite foreveralone sådär. Men vi hörs ju imorgon, då jag också tänkte lägga upp ett inlägg med all shopping från barcelon. Måste ocså passa på att tacka mina fina tjejer som bloggade här åt mig medans jag var borta, tack så mycket sötnosar love you puss på er! Nu ska jag sluta skriva så, godnatt och sov gott! Pusspuss
Några gulliga bilder på mig och mina älskade som höll igång uppdateringen åt mig!
Fanny♥

konfa!♥

Hejhej allihopa!
Tidigare idag så har jag varit på konfirmationsgrej, och kom hem för ett tag sedan.
Det var faktiskt rätt kul! Sen så har vi läger med den gruppen på lördag också då vi ska slagga så det blir grymt!
Just nu sitter jag framför fatan och chattar och fryser... ska starx krypa ner i min varma säng och kolla One tree hill, myspys! Har inget mer att säga för tillfället, hörs snart. Puss!
Bilder från idag innan jag drog te konfan..
Fanny♥

Barcelona♥

Jag hade det helt grymt bra i barcelona, det var underbart! Men blir helt depprimerad av att vara här hemma i kalla sverige, saknar det så mycket. Vi hade det galet kul, tränade typ två pass om dagen, sen så var vi och kollade på en match på camp nou, shoppade i massor, solade och badade vid polen och stranden, träffade massa gulliga killlag och umgicks med dom, osvosv. Det var iallfall helt underbart!
Här får ni lite bilder jag tog från resan, inte bästa kvaliten men men.
Resan dit:
Shopping i stan och barcelonamatch:
Fun in the sun:
Hade inte med mig min kamera överallt så därför blev det en lite random mix från alla dagar.
Fanny♥

Im back!♥

Hejhej mina fina!
Jag vet att jag inte har bloggat något sen jag har kommit hem men har bara inte orkat, nu ska det iallfall bli ändring på det och uppdateringen kommer bli precis som vanligt. Har iallfall haft det underbart i barcelona, men bilder och allt om det kommer i ett annat inlägg. Igår så gick jag i skolan som vanligt, var skönt att träffa alla sanade vänner igen. Dock så hände det lite jobbiga saker som jag inte orkar gå in på. Efter skolan så gick jag hem och packade upp och allt. Senare kom Hanna hem till mig lite spontant, har saknat henne! Senare mot källen så åkte vi hem till henne lite oplanerat och slaggade där, supermys! Tidigt imorse så åkte hon till skolan, då var pappa gullig och hämtade mig. Sen så åkte jag till alby med honom och tränade. Nu har jag ätit lunch och ska precis duscha. Bjuder på en bild från igår.
Hörs senare, puss!
Bästavän, jag älskar dig, tack för allt!
Fanny♥

/hanna

tjalalallal nu kommer världens bästa fanny hem!fällde nyss några coola glädjetårar, typ, en flod, eller en sjö iallafall. idag har jag stannat hela långa dan i skolan, plågade mig till och med igenom engelskan vilket var ett tag sen jag gjorde sist. efter det så sa jag hejdå då till mina små hockeyvänner, eller njae ganska stora nu för tiden faktiskt. dom om flyr till kanada imorgon och kommer inte hem förens om 255, och en halv timme. hm, fyfan vad jag kommer sakna dom. aja, efter skolan åkte jag till madde och vi satt och dregglade över hennes 6000 bilder på one direction. alla måste ju få drömma. nu ska jag ta tag i min egen dröm och springa ut till kylskåpet för att tröstäta. det finns bara en känsla som är starkare än när ens bästavän kommer hem, det är när någon av mina andra bästavänner åker. tror jag ska köpa mig en biljett till kanada på stuts, vi hörs.
eller nä, de gör vi inte, för nu kommer fanny hem.
/hanna


superballa bilder från helgen

2 april

Emelie här!
Idag har jag faktiskt varit väldigt duktig!
Idag har jag:

fixat praoplats med carro
skolkat m johanna o jennifer, men de var okej för de var på retardedläraretyskan!(om mamma ser det här så skojar jag bara :))
pluggat wiiihoo..
köpt godis och betalat det utan att behöva tigga pengar
åkt buss
kommit tio minuter försent och då helt plötsligt får man riktiga jävla utskällnings-sms från brudarna.. ni klarar er inte ens tio minuter utan mig lixom?
saknat alla som är borta från skolan nu! nämner ingen för kommer säkert glömma nån..
Men fanny de är ju din blogg o då kan jag ju alltid fjäska lite oh säga att idag har JAG SAKNAT DIG BABE!
varit jävligt random
varit smart
TACK O HEJ O PUSS!


2/4-2012♥

känner att det finns fler som bloggar på denhär bloggen så det är kanske lite rörigt. hur som helst. idag är det den 2 april 2012, och det betyder att det var 2 månader sen, sen ja, vi hoppar över den delen av mitt liv.
idag så var jag iallafall i skolan, sprang där ifrån så fort jag kunde, drog hem till felix och spelade mobilspel, försökte hitta en lagom cool bild att lägga upp på instagram, hm skoj. nu ska jag plugga på min engelska som dessvärre ligger i skåpet i skolan. imorgon slipper ni mig för då kommer fanny hem, och hennes liv är ganska mycket mer intressant än mitt.
tjarå/ hanna♥

tänk att det finns en bild här, för jag orkar inte lägga över den till datan

...

Läskigt hur jag känner igen mig på denna..

/Emelie


15 thins to remeber

DREAM IT.
WISH IT.
DO IT.

henzellovestosmile:     15 Things To Remember
//Nicole LH :)


1/4-2012♥

hejhej :) lovade fanny att jag skulle gästblogga, så jag får väl göra de. kände att jag glömde bort de där i början men jag har haft fullt upp. igår var jag med anna och minna, vi ah nä de hoppar vi över. dom sov iallafall hos mig och nu ska dom snart bege sig iväg för att lura halva tyresö medans jag drar på bio med kalle, william och sof. vi ska se hungerspelen, den verkar as bra! aja, bloggar senare, hare bra♥
/hanna

jag anna och minna haha

1 april

Hallå där !
tänkte att ni skulle få veta lite om mig så här kommer det lite frågor som jag svarar på .

- SKULLE DU HELLRE :
1. Pierca naveln eller tungan ? –  naveln
2. vara seriös än rolig ? – rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön
4. brinna upp eller drunkna ? - brinna
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Föräldrar
- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -  nej
2. sol eller måne ? – båda
3. vinter eller höst ? – vinter
4. vänster eller höger ? - vänster
5. soligt eller regn ? –  SOL!
6. vaniljglass eller chokladglass ? –vanilj
- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? – 12:50
2. Fullständiga namn ? - Nicole Iris Riad Lilly Lagerkvist Hamadeh
3. Vart vill du bo ? – Spanien.
4. Hur många barn vill du ha ? - 2-3
5. Vill du gifta dig ? - nja
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? – både och.
7. Har du ätit sushi ? - ja d klart 
 8. Lyssnar du på nu ? – spotify...
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 3
10. Humör ? – sådär
- HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon ? - nej
2. Sjungit ? - nej
3. Blivit kramad ? – ja
4. Känt dig fånig ? – ja
5. Saknat någon ? – sjukt mycket
6. Dansat galet ? – Haha
7. Klippt håret ? – Nej,
8. Gråtit ? - nej
9. Ljugit ? - nej
10. Haft sex – nej
- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? – nej .
2. Har du en hund ? - ja 4 st
3. Sover du helst sj eller med någon ? - vne beror på
4. Tror du på spöken ? - ja...

- jag

// nicole LH ;)

RSS 2.0